Naket, utlämnande, ärligt, öppet

Bloggen du just ska läsa i liknar nog inte många andra bloggar vill jag intala mig. Här är det en blandning av sött, surt, salt och beskt. Vi är fyra i min familj, fyra högst omaka individer som bakat den godaste kaka som finns, med några av de äckligaste ingredienser du kan tänka.
Ledord: ADHD, aspergers syndrom, ODD, ryggfraktur, diskbråck, kotkompressioner, ME, Fibromyalgi, Utmattningssyndrom, Husrenoveringskaos. Men också kärlek, ömhet, omtanke, respekt, mys, närhet, öppenhet, hjälpsamhet, ärlighet, förlåtande, förståelse.

Vi har livsviljan få ens skulle orka tänka på i ett så komplext läge! Och jag är förbannat stolt över min fina familj!

Varmt välkommen ska du känna dig!

söndag 17 april 2011

Min röda pegga.

Jaaa, vilken dag.

Pappa kom kring 11, han och Jonas gick igenom konstigheterna om o om igen. Inget logiskt fel inte. Skaka på batteriet o bilen starta, vrid på fläkten o gasa, bilen dör alternativt tempar.

Det beter sig som ett elfel sa pappa. Jodu tänkte jag. Och han var på väg att ge upp när han gick ut och valde att skaka lite till. Plötsligt fann han en kabel bredvid/under batteriet som hade gått av.
Jippe, enkelt åtgärdat med liter lödning tänkte vi. Pappa or hem, jag hade minst händer så jag fick löda för det var trångt. Men dur jag än satte lödlopporna så ville bilfan inte ha kabel där.

Till sist blev jag förbannad...satte på 5 buntband o en klämma och åkte till Anna och Kristoffer. Anna hade snällt nog erbjudit mig en vinbärsbuske så den skulle hämtas. Bad Kristoffer titta ner och bara säga om jag kunde köra så illa monterat fram tills han skulle ta bilen på sitt jobb. Jo det kvittade för det var en jordkabel...den kan man sätta var som haver typ...GAAAHHHHHHH
Jag hade ju fan lött halva dan.
Jaja det var ju bra iaf .
Vi hjälptes åt att få upp vinbärsbusken o jag for hem, planterade den och sen så förlängde jag o Jonas jorden och monterade den mer stabilt och säkrare.
Nu går bilen igen, inget tempbråk.

Men nog fan har jag lärt mig en hel del om bilens kylsystem, kupéfläktar, tempgivare och jordfel den här veckan....
Tack till Kristoffer och Christian som båda stått ut med mitt hetsande i helgen, tack till pappa som kom o felsökte.
Tusen tack Anna o Kristoffer för vinbärsbusken med!

Nu ska jag äta...o sova sen kanske!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar