Naket, utlämnande, ärligt, öppet

Bloggen du just ska läsa i liknar nog inte många andra bloggar vill jag intala mig. Här är det en blandning av sött, surt, salt och beskt. Vi är fyra i min familj, fyra högst omaka individer som bakat den godaste kaka som finns, med några av de äckligaste ingredienser du kan tänka.
Ledord: ADHD, aspergers syndrom, ODD, ryggfraktur, diskbråck, kotkompressioner, ME, Fibromyalgi, Utmattningssyndrom, Husrenoveringskaos. Men också kärlek, ömhet, omtanke, respekt, mys, närhet, öppenhet, hjälpsamhet, ärlighet, förlåtande, förståelse.

Vi har livsviljan få ens skulle orka tänka på i ett så komplext läge! Och jag är förbannat stolt över min fina familj!

Varmt välkommen ska du känna dig!

lördag 21 maj 2011

Jag skulle nog behöva skriva en monsterblogg

...men vi får se hur långt jag orkar. Jag är nämligen dödens trött nu, kaputt, slut, bränd, finito.

Den här veckan har jag bränt alla mina linor, fan vad dum jag är, allt på en och samma gång. Men vad hjälper det att klandra, jag måste bli bättre på att planera i FÖRVÄG. Jag har översocialiserat den här veckan, thats it.
Hur trevligt jag än har haft så kan det inte ge bot på de bakslag jag nu får.

Idag har vart en evighetslång dag, inte på något vis tråkig men evighetslång för jag har haft noll chans till vila...det GÅR inte.

Vi var i Askersund och hjälpte bror min att flytta. Jag anar väl att det är officiellt nu när papper är inskickade och han och Amanda har flyttat från huset.
Även om lägenheten var väldigt ok så ska han byta till en störra om nån månad, den är inte tom än.

Flytten gick väldigt smidigt och jag, Jonas, och Samuel var med härifrån, sen tre andra grabbar.
Vi hade också med oss Pontus och Joanna. Dom skötte sig exemplariskt och lekte snällt med varandra hela dagen.
Jag fick också ge mig ut på ett mindre jaktäventyr och jaga en av läggesta-pollarna, en liten shettis va på rymmen, Jens tömde släp i stan och jag var kvar med barnen, tja, det fick bli ett grimskaft och ge sig dit. Men jag öppnade hagen och lillen ville snart in igen, det var nog stort och otäckt utanför avspårrningane. Satten upp ett tillfälligt extra band och meddelade Pappa Larsson om rymningen...mer kunde jag nog inte göra vad jag känner!
Framåt eftermiddagen käkade vi mat och sen for vi över till Örebro, jag, Jonas och kottarna, medan Jens och Samuel packade upp lite.

Vi åkte och badade på äventyrsbadet där, käkade en glass och hade det mysigt och busigt.
Det var med blandade känslor jag insåg hur mycket svårare min egna dotter har det med sånna här saker, att ha med Joanna var en ren och skär och väldigt enkel fröjd.
Så spontan och nyfiken och ivrig, så självständig i både badhuset och i omklädningsrummet....

Pontus han var som en virvelvind och njöt i fulla drag *ler*
Dom imponerade på oss båda två, dom klättrade på en klättervägg och dom båda tog sig längre än vad tonåringar gjorde...trots att dom knappt nådde fästena!

På vägen hem blev det lite godis...och fika till den som ville ha.
Pontus och Joanna spelade ömsom DS och ömsom bubblewrap... inget tjat eller gnäll.
Pontus blev urakut kissnödig mitt på vägen vid 3 tillfällen, hoppas det var vattnet och ingen blåskatarr.

Väl hemma blev det smoohie till oss alla innan en övertrött Pontus nattades!
Jag har druckit en 33 cl cola idag till maten men gjorde det medvetet och fullt aktivt i valet, min trötthet höll på att ta kål på mig. Jag är inte sugen nu efteråt och är glad att jag fixade att ta en och nu inte ränna efter mer.

Det har ju även blivit en glass idag...o en liten havrekaka o nåra godisar. Men ska jag se till flyttandet och badandet och att det är Lördag OCH jag har mens...tja jag känner mig rätt mänsklig och normal och tycker att jag är ok!

Nu är det inget tvivel, det blir sängen...omgående...med värktabletter som kompis.

Verkar jag kort, otrevlig eller passiv i veckan, döm mig inte, jag orkar verkligen inte, jag är otroligt medvetslöshetskomasuperyrseltrött nu!

PS: Zanna, hon är på sin älskade avlastning och njuter garanterat i fulla drag *ler*

1 kommentar:

  1. Gumman då, du får vila vila vila i veckan, kan komma och ge dig massage och passa upp på dig :-D

    SvaraRadera