Naket, utlämnande, ärligt, öppet

Bloggen du just ska läsa i liknar nog inte många andra bloggar vill jag intala mig. Här är det en blandning av sött, surt, salt och beskt. Vi är fyra i min familj, fyra högst omaka individer som bakat den godaste kaka som finns, med några av de äckligaste ingredienser du kan tänka.
Ledord: ADHD, aspergers syndrom, ODD, ryggfraktur, diskbråck, kotkompressioner, ME, Fibromyalgi, Utmattningssyndrom, Husrenoveringskaos. Men också kärlek, ömhet, omtanke, respekt, mys, närhet, öppenhet, hjälpsamhet, ärlighet, förlåtande, förståelse.

Vi har livsviljan få ens skulle orka tänka på i ett så komplext läge! Och jag är förbannat stolt över min fina familj!

Varmt välkommen ska du känna dig!

torsdag 9 april 2015

Man ska ha husvagn

Japp! Efter en större läcka i vår gamla Cabby förra året så var det till att inse att den har gjort sitt. Vi fick ändå två hela somrar i den och vi fick känna på att campa är något för oss.
Så det har vart vemodigt att stå utan vagn inför denna sommaren.

Vi har funderat fram och tillbaka hur vi ska kunna ha en annan vagn utan att spräcka budgeten i hushållet som nu börjar komma i balans. I beslutet har vi fått väga in aspekter som att vi får billiga semestrar och större valmöjligheter samt att det underlättar enormt vid värmlandsresor numera, något som barnen tryckt på.

Så till sist fann vi en lösning och samtidigt med den dök en vagn upp. Imorgon åker jag och Jonas på roadtrip och är objektet i utlovat skick så kommer en "ny" vagn med hem. En Hobby. Den är 14 år nyare än den vi hade innan. Den är också enormt mycket större (hjälp).
Med följer ett enormt förtält, som vi inte ens vet hur vi sks kunna bygga hahaha

Nåväl. Vi ser fram emot detta.
Vi hade inte ens kunnat titta på den om det inte vore för att mamma och pappa samt storebror kunde hjälpa oss med pengar tills våra löses nästa vecka. Tur att vi har ett socialt nätverk som förstår varför detta är viktigt för oss och ställer upp *tacksam*

Så imorgon får vi se om vi är med husvagn igen då! Håll tummar och tår för oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar